Gatuslang press

Jag sände första avsnittet av Gatuslang i augusti 2012. 1,5 år har gått sedan dess. Det är precis då som nu en podcast ideellt producerad av en person för svensk hiphop. Därför har det aldrig varit en självklarhet att avsnitten ska komma upp en gång i veckan då varje program tar sina arbetstimmar som säkerligen har uppgått till en halvtid i veckan och ofta skett efter att jag slutat mitt heltidsarbete under sena kvällar, nätter, men också tidiga morgnar. Under senare delen av hösten har jag arbetat 120% för att täcka upp förlorad inkomst med arbetet av Gatuslang under tidigare månader. Det har resulterat att jag varit tvungen att prioritera om, vilket har känts tråkigt. Speciellt med tanke på att jag har gjort mängder av grymma intervjuer jag inte hunnit få ut till er lyssnare men också för att jag är hungrig på nya spännande hiphopprofiler.

Men hur som helst vill jag passa på att tacka alla er som lyssnar och supportar Gatuslang och svensk hiphop. 2013 har varit ett fantastiskt år och Gatuslang passerade tidigare i höst 100 000 unika lyssningar, vilket känns helt sjukt mäktigt. Dessutom blev podden i dagarna nominerade till “Årets original” på Kingsizegalan 2014. Det känns riktigt kul att få lite cred för allt ens hårda arbete. Det har nämligen varit svårt att få aktörer och media att uppmärksamma Gatuslang. Därför är det extra viktigt för mig när någon lyssnare eller vän sprider länkar och bilder via sociala medier. Tack!

Under året har också Ernst Bäck joinat den skrala Gatuslang-familjen med sin sektion ENTD (Ernst nördar till det) som blivit ett stående inslag på onsdagar, och under 2014 kommer en tredje kamrat Dan Modén med i familjen och lanserar sin sektion DMTD (Dan mixar till det). Jag har också fått hjälp av Malin Österberg att ta nya pressbilder. Marie Chanteur och Wizzy Clothing har hjälpt till med en ny t-shirt och det har manuellt bandats 50 exemplar av ett Gatuslang-mixtape till en releasefest på Snickars Records i Stockholm. Tack också till min kombo Mikel Nilsson som tvingats ha en svensk hiphopprofil uppbunkrad i sitt kök nästan en gång i veckan under ett års tid. 2014 kommer jag börja med en välbehövlig semester men i februari är jag tillbaka med nya spännande svensk hiphopprofiler och historier.

Vill du på något vis komma i kontakt med mig får du gärna göra det på min mail pontus@gatuslang.se

God jul och gott nytt år! <3 /Pontus Gustavsson

Stöd Gatuslang genom att köpa en t-shirt här: www.wizzyclothing.com

Du hittar även Gatuslang på följande platser:

Facebook: Gatuslang
Flattr: Gatuslang
Instagram: Gatuslang
iTunes
Soundcloud: Soundcloud
Spotify: Gatuslang
Twitter: Gatuslang
Whoa: Gatuslang

Tagged with:
 

Comments are closed.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.