ENTD: Jag tackar för mig

Som ni säkert har märkt har jag inte skrivit något här på Gatuslang på väldigt länge. Detta har berott på flera olika anledningar men främst på att jag har varit extremt upptagen med skola och jobb. Av dessa anledningar så går jag nu ut med att detta blir mitt sista inlägg här.

Jag vill tacka Pontus för att jag fått möjligheten att skriva på Gatuslang.se och för allt kul Gatuslangrelaterat vi upplevt tillsammans. Jag vill tacka alla er som läst det jag skrivit och er som mailat eller kontaktat mig på annat sätt. Ett stort tack går även ut till de artister som gett mig exemplar av sina skivor.

Jag kommer självklart att fortsätta stötta det Pontus gör, vilket är en stor gärning för svensk hiphop. Ni kommer även kunna springa på mig på Gatuslangevent framöver.

Jag kommer fortsätta med sporadiska uppdateringar på min instagram: Ernst Nördar Till Det där ni även kommer kunna nå mig fortsättningsvis.

Tack igen för denna tiden.

Go Back

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *